top of page
Search
  • Writer's pictureCenter SFMT

CENTER IN COVID-19

Pozdravljeni vsi!

Trenutne razmere so nas vse ponovno spomnile na to, kako pomembno je zdravje. Zveni kot prepogosto uporabljena, zlorabljena ali omalovaževana besedna zveza, ki pa je zdaj postala res iskrena želja in misel vsakega posameznika.

V Centru za specialno fizioterapijo in manualno terapijo se dnevno srečujemo s problemi mišično-skeletnega sistema in vzpodbujamo ljudi k aktivnosti. Naš pristop pretežno sloni na manualni terapiji, ki je zmotno razumljena kot pasivna tehnika, ki se izvaja z roko. Pa je precej več kot le to.

Naš cilj je ugotoviti vzrok vašim težavam, vam pomagati k vrnitvi v normalno opravljanje vsakodnevnih aktivnosti in vključevanja v socialno okolje. To zadnje nam je dandanes odvzeto, celo prepovedano.

Razmeram smo se vsi delno že prilagodili in upamo, da ste si vsi že oblikovali interventni urnik, kamor ste vključili kakršnokoli aktivnost.

Verjamemo, da bomo iz te situacije vsi odšli ponosni, da smo lahko pokazali visoko stopnje socialne inteligence, da smo zmogli biti sami s sabo, da smo si pridobili kakšno novo dobro navado, da smo obudili skrite hobije, za katere ni bilo nikoli časa, da smo naredili nekaj dobrega zase in za druge.

Na naslovu center.sfmt@gmail.com pa smo tudi zdaj dosegljivi za vaša vprašanja. Sporočite nam vašo telefonsko številko, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času in vam poskušali pomagati.

Saj res-pa bodite zdravi!
41 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page